Katılımevim Sektörel Hedefi

Katılımevim

Katılımevim hızlı büyümesini sürdürüyor. Teslimatlar hızla artıyor. Her ay iki yeni şube açarak hızlı giriş yapan Katılımevim, 2019’da 25 şubeye sonraki yıl ise 60 şubeyi hedefliyor.

Şubeleşmede gördüğü yoğun ilgi, sıra belirleme organizasyonlarına da aynı ölçüde yansıdı. Katılımevim, 5 yıldızlı otellerde gerçekleştirilen sıra belirleme organizasyonları da tıklım tıklım bir görüntü oluşturuyor. İnsanlar tarafından doğru algılanan ve güven duyulan bir marka olan Katılımevim, aynı zamanda faizsiz düzene ihtiyaç duyan insanlara ciddi bir çözüm sunuyor. Kısa zamanda bütün büyükşehirlerde şubeleşme ağını tamamlamayı hedefleyen marka, sektörün gördüğü ihtiyaç nedeniyle de geleceğinin çok parlak olduğunu öngörüyor. Nihai hedef tüm şehirlerde olmak. Büyükşehirlerde ise birçok ilçede var olmak.

Katılımevim, kısa zaman sektörün sayılı firmalarından biri olmayı amaçlıyor. Bunun için teknik altyapının ve para aktarım sistemlerinin daha akıcı hale getirilmesi ile bir yandan da finansal anlamda para teslimatlarının daha hızlı gerçekleşmesi için Katılımevim, operasyonel iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.  Katılımevim ayrıca; büyük kentlerdeki şubeleşme ağının tamamlanmasıyla yoğun bir radyo, haber ve televizyon alanında ulusal reklamlara başlamayı hedefliyor.

Bilgi Almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!

ihtiyacınız

Bilgi almak için formu doldurup gönderin, sizi arayalım!

ihtiyacınız
Bilgi almak için formumuzu doldurun, sizi arayalım!